UZUN BİR ARADAN SONRA..RIDVAN43'ÜN YORUMU..(03.01.'10) PDF Yazdır E-posta
Yazar Administrator   
Salı, 30 Kasım 2010 21:58

6 BAŞKA ÜSTÜ BAŞKA

Bu seneye kadar hiç maç kaçırmamış birisi olarak bu sezon ilk kez Kütahyaspor maçını yakaladım.Takımı ilk kez izledim.Biraz da şanslıyım heralde, takımın en fazla gol attığı maça denk geldim.Cezaevi'nin ağır zeminde Kütahyaspor'a zorluk çıkarabileceği konuşuluyordu.
  Ben zevkli bir 90 dakika izlediğimi düşünüyorum, belki de Dumlupınar'a ve takıma olan özlem bunu hissettirmişte olabilir.İlk dakikadan son dakikaya kadar sadece Alperhan'ı izlemek bile bir futbolsevere keyif verebilirdi diye düşünüyorum.
  Attığı güzel arapasla Erhan'ı golle buluşturdu.Daha sonra yaptırdığı penaltıyı Alparslan atamadı.Takım ağır zemindeki iyi mücadelesiyle ve Alperhan'ın klas hareketleriyle skoru rahat aldı.Attığından fazlasını, dünyaları kaçırdı yine Kütahyaspor.. Ama golcü sıkıntısının sıkça konuşulduğu günlerde Halil Mutlu öyle güzel iki gol attı ki sanırım birileri izlemiş olsa bugün Kütahyaspor'a teklif getirirdi.
  Uzun zamandır yorum yazmıyorum, sevmeyen kadar seven de var demek ki çünkü birçok kişi bugün bi yorum yaz artık dedi.Bir izlemeyle çok doğru fikir sahibi olunamayabilinir ama ben ilk izlenimlerimi yazayım..
  Sedat'a top gelmedi ama rahat duruyordu panik havasında değildi, kale güvende diye düşünüyorum.
  Murat'ta savunmanın zorlanmaması sebebiyle rahat bir maç çıkardı.Ama çok seviliyor gerçekten.Bende kendisiyle tanışıp konuşma fırsatı buldum.Çok içten ve samimi, takımına da saygısı var.Umarım çok daha iyi olur.
  Erman'ı çok beğendim.Paf takımdayken de futbolunu beğenirdim.Hırsına, mücadelesine ve yeteneklerine güvenirdim.Abisi Eriş Özkan'ın futboluna olan beğenimin de bunda payı olabilir.Futbolundan pek bişey kaybetmemiş hatta daha da üstüne koymuş, tam solbek gibi oynadı.İleri geri çalıştı.Umarım hatalarından da artık ders almıştır ve Kütahyaspor formasına gereken değeri gösterir.
  Yunus'a da iş düşmedi.Ama ilk müdahaleleri yerinde ve topu havada karşılıyor.İyi oyuncu.Biraz daha oturaklı oynayıp topuda iyi kullanırsa çok daha iyi olur.
  Ünal bizim alt yapımızın ürünlerinden.Görevini yaptı.
  Kadir'e geçen seneden de duyduğumuz büyük bir güven var.Yeri bizim için ayrı.Cefamızı çekenlerden ve umarım sefasını da sürer bu işin.Futboluna laf söylemem.İyi şut atan,rakibi rahat bırakmayan oyun tarzını beğenirim.Daha da iyi olacağını biliyorum..Umarım takımla birlikte yükselir.
   Mehmet Korkmaz'ın futbolunu açıkcası beğenmezdim.Fikriminde değiştiğini söyleyemem.Yer yer iyi hareketleri var ama..ALması gereken çok yol olduğunu düşünüyorum.
   Alpaslan'da en olumsuz izlenimleri bırakan kişi oldu bende.Çok ağır, top tekniği ve fizik gücü zayıf.Bi kez izlediklerime ve bugünkü performansına dayanarak söylüyorum.Belki futbol dışında bi görevi vardır kulüpte bilemiyorum.
    Halil iki enfes gol attı.Aslında çoğu pozisyonda yoktu ama golcünün yapması gerekenleri yaptı.Umarım bu da patlaması olur.
    Alperhan'ı geçen seneden beğenirdim, oda aklı karışanlardandı.Ama ayakları karışmamış.Şahane oynadı.Bencil diye eleştiriler duyuyordum bugün izledim, takımı maestro gibi yönetti.Profesyonel ligde şu performansıyla oynar.
    Erhan teknik ama ağır.Yinede iki gol attı.Faydalı oynadı.

Genel olarak 6 gole karşın kaçan en azından 10 net pozisyonu ve rakibin gücünü düşündüğümde "golcü" şart.Ama adı değil kendi golcü olmalı.Kütahyaspor'u sırtlayabilmeli ve eldekilerden farklı olmalı..Orta sahanında güçlendirilmesi gerekli bence, ama bu transferler takımı zora sokacaksa havayı bozmamak daha önemli.
   10 Temmuz 2008'den sonra bu ilk yorumum.Sürç-i lisan ettiysek affola... 

Çarşamba, 30 Kasım 2011 23:43 tarihinde güncellendi

ZİYARETÇİ SAYACI

BUGÜN48
DÜN151
BU HAFTA328
BU AY482
TOPLAM5335798

jbc vcounter

Şu An Kaç Kişiyiz

Şu anda 29 ziyaretçi çevrimiçi