SABIR TAŞININ GÜCÜ KALMADI
Yıllarca çok düşük ekonomik gücü ve çok az destekle ayakta durma mücadelesi verdi Kütahyaspor.. Ama taraftar her sene düşmemeye oynayan takımının peşini bırakmayıp, inatla güzel günleri bekledi.
Zekeriya Ünaldı ve ekibi geldi.. Önce bir çıkış, sonra ligin bitimiyle başlayan derin bir sessizlik.. Herkes harıl harıl transferini yaparken, bizim yönetim; “Sabredin, transferlerimizi çok yakında açıklayacağız” diye demeçler verince çıt çıkarmadan yine bekledi taraftar..
O sessizliğin arkasından kıyamet koptu.. Timuçin Hoca gitti, yönetim gitti geldi.. Bu gidiş gelişin ardından da zaten takıma hayır gelmedi..
Amatörde 2 yıl geçirdik.. Özellikle geçtiğimiz sezon çok zor günlerde taraftar bu da geçer diye sabırla takıma destek verdi. Futbolcularında üstün gayretiyle BAL Ligine yükseldik..
Yaklaşık 25 gün önce yepyeni bir yönetim geldi göreve.. Listede de pek boş adam yok..Hemen hemen herkes özenle seçilmiş gibi. Bu kadar önemli isimleri görünce işte sabrın sonu selamet, artık güzel günler geldi dedik..
Ama maalesef aradan geçen sürede hiçbir hareket olmaması yine büyük bir tedirginlik sebebi.. Şimdi biraz sabır lafını duyuyoruz. İnanın Kütahyaspor taraftarı çok sabır etti. Artık sabır taşı olsa çatlar..Biz üç gün beş gün değil, yıllardır bekliyoruz.
Bir çok takım kadrolarını oluşturdu artık nokta atışları yapıyor.. Biz takımda kimler kaldı, kimler gitti bilmiyoruz.. Dış transferin da lafı bile yok..
Bir Kütahyaspor taraftarı olarak bünyemiz bir hayal kırıklığını daha taşımaz.. Bu sessizlik pek hayra alamet durmuyor.
Ama biz yine de bekliyoruz.. İnatla, inançla ve belki de hiçbir zaman fırtınaya dönüşmeyecek sessizliğimizle..
----RIDVAN43-----
|