''ÇÖZÜMLENMEYEN SORUN BAŞ AĞRITIR''..(06.07.09) PDF Yazdır E-posta
Yazar Administrator   
Çarşamba, 30 Kasım 2011 23:04

''KÜTAHYASPOR MESELESİ,
  KÜTAHYALI'NIN VE KÜTAHYA'YI YÖNETENLERİN EN BÜYÜK SORUNUDUR.

Bu sebepten, usanmadan ve bıkmadan gündeme getireceğiz..
  Biz 'Temcit Pilavı' gibi ısıtıp ısıtıp sofraya koyacağız..
  Taaki, yetkililer ''Bu Kütahyaspor Meselesi''nden bıkıp, yeni kaynaklar yaratıncaya kadar...
   Biz utanmayacağız...Utanması gerekenler utanıncaya kadar...

SORUN 1.....
  18.Haziran'da Belediye Encümen Salonunda yapılan Kütahyaspor toplantısından sonra, kimseyi kırmak
  istemediğimiz için Kütahyaspor'un gelirleriyle ilgili , bir daha yapılacak toplantıya kadar birşey yazmak
  istemiyorduk..
  Kütahyaspor'u sevmeyen kadar seveninin de olduğunu bize gelen haber ve takiplerden anladık.
  Vatandaş bize soruyor:
  '' Kaç gündür arabamı durum icabı değişik yerlere park ediyorum.Park parası öderken görevliye soruyorum:
  'Paralar nereye gidiyor?'
  ''Hepsinden de aynı cevap: Kütahyaspor'a !...''
  ''Dayanamadım, Kütahyaspor yöneticilerine sordum..Aldığım cevap beni şok etti''
  Kütahyaspor bu konuda şunu diyor:
  BİZ, Haziran başında A Gençler maçımız için Afyon'a giderken aldığımız paradan sonra
   bir daha otopark parası alamadık.
  Otopark yöneticilerine gittiğimizde ''Artık size para verilmiyecek '' diyorlar ve vermiyorlar..
  Vatandaşın kafası karışık..
  4.Haziran'da Afyon'a gidilmiş..Bu gün 6.Temmuz...BİR AY GEÇMİŞ..
  Bundan böyle verilmiyecekmiş...
  Vatandaş  önce soruyor : PEKİ BENİM VERDİĞİM PARALAR NEREDE ?.....
  Üstelik KÜTAHYASPOR diye toplanıyor?....
  Vatandaşın kafası gerçekten karışık...Öküz altında buzağı aramıyor, gerçeği arıyor..
  Bir de kızgın kızgın mırıldanıyor..''Ankara'lara kadar şikayetçi mi olalım ?..
  Bizden çıtlatması..Bu işler karışık..
  Ha..Tüm bunlardan sonra, il dışında bulunduğumuz 3 şehri şöyle bir inceledim..
  Adapazarı...İzmit..Gölcük...
  Üçünde de şakır şakır ve resmi olarak takımlarına otopark parası topluyorlar..Görevlileriyle de
  görüştüm. En düşük saat ücreti 1,5 TL.. 2 TL.olan da var..Hele Adapazarı'nda bir de görevlileri
  giydirmişler..Sırtlarına kocaman SAKARYASPOR yazıyor. (Bunlarla ilgili fotoları daha sonra yayınlayacağız)
  İŞTE BÖYLE DOSTLAR..Kütahya'nın otoparkları yukardaki gibi..Diğer şehirlerikiler de son
  bölümde anlatılan gibi..
  Vatandaşın kafası karışık...Bizden söylemesi...
                  *            *
  SORUN 2.....
  Kütahyaspor'un borçlarıyla ilgili bir-iki toplantı yapıldı..Estik, coştuk..Şimdi sustuk..
  Bizim asıl takıldığımız, kendileri de bu borçlu yöneticiler içinde olup ta, bu işe kafa yormayanlara..
  Kader arkadaşlarının yaptığı toplantılara katılmayan zenginler dediğimiz kişilere..
  Umursamayan, kederde ve tasada biraraya gelmeyi kibirine yediremiyenlere..
  Hiç ummadığımız büyük dalga geldiğinde, altında kalmıyacağınızdan emin misiniz?
  Bir kere daha düşünün ve kader arkadaşlarınızı yalnız bırakmayın..
  Gelecek olan o büyük dalga gelmeden önce...
  Bu da, aynen ''Bizden Söylemesi....''

ZİYARETÇİ SAYACI

BUGÜN71
DÜN126
BU HAFTA895
BU AY653
TOPLAM5323975

jbc vcounter

Şu An Kaç Kişiyiz

Şu anda 27 ziyaretçi çevrimiçi