RIDVAN43'TEN:9.GRUP İLK YARI GENEL DEĞERLENDİRMESİ (03.01.'11)
Pazartesi, 03 Ocak 2011 22:15

 BAL LİGİ 9.GRUP İLK YARI SONU GENEL DEĞERLENDİRME:

 İLK YARININ TAKIMI: YENİ SANDIKLI BELEDİYESPOR

Sezon başında çok sayıda transfer yaparak yepyeni bir kadro oluşturan Afyon ekibi uyum sorununu hiç yaşamadı.İlk dönemlerde tek gollü galibiyetler alırlarken bu takımın daha güven kazanmasına sebep oldu ve son dakikalarda da çok sayıda gol bularak devrenin lideri oldular.

İLK YARININ SÜPRİZİ: KULASPOR

İlk haftalarda farklı mağlubiyetlerle grubun zayıf halkası olarak görülen Manisa ekibi bol gollü maçlara imza attı. Ya yendi ya yenildi, keyif verdi. Futbol oynadılar ve 28 atıp 21 yerken 21 puan topladılar.

İLK YARININ HAYAL KIRIKLIĞI: EMİRDAĞSPOR

Ekonomik gücü çok iyi olan ve sezona birbirinden önemli transferlerle giren Afyon ekibi bir türlü işleri rayına oturtamadı. Özellikle gol yollarında çok büyük problemler yaşadılar zirve iddialarını çok erken kaybettiler.

İLK YARININ ALTIN KARMASI:

1-ADEM KIRDAR(Y.Sandıklı Bld.): 30 yaşındaki tecrübeli eldiven Sandıklı’da yalnızca 5 gol kalesinde gördü. Başarılı maçlar çıkartarak takımına güven verdi. Ligin en az gol yiyen kalecisi oldu.

2-HASAN HÜSEYİN MERCAN (Y.Sandıklı Bld.): Savunma güvenliğini ön planda tutan Afyon ekibinin sağbeki hızıyla takımına hücum zenginliği kattı ve bu mevkide ön plana çıktı.

3-MURAT ELMAS (Kütahyaspor): Solbek dendiğinde grubumuzda buna layık olarak oyuncumuz Murat Elmas’ı gördük. Tüm maçlarda 90 dakika sahada kalırken 3 gol attı ve takıma 7 puan kazandırdı. Mücadelesi ve oyunuyla büyük beğeni kazandı.

4-ABDURRAHMAN ŞAHAN (Y.Sandıklı Bld.): Az gol yiyen Sandıklı’nın savunmadaki değişilmeziydi. Hücumu da düşündü ve 2 gol kazandırdı takımına.

5-ZEKİ KÖROĞLU (Kulaspor): Savunmaya ligin en çok gol yiyen ekiplerinden Kula’dan oyuncu almak şaşırtıcı gelebilir. Ama Zeki bambaşka özelliğiyle bunu hak etti. Tam 6 kez ağları havalandırarak bir çok golcüyü geride bıraktı.

6-HÜSEYİN VARDAR (Kemalpaşa Bld. Ulucak): Genç oyuncu lige çok iyi başladı ve attıklarıyla takımına çok puan kazandırdı. Sonrasında yaşanan problemlerle katkısı azaldı ama bu mevki için en uygun isim olarak Hüseyin ön plana çıktı.

7-İBRAHİM KUMCU (Y.Sandıklı Bld.): Tecrübeli golcü 12 maçta 8 kez ağları havalandırdı ve bu lige fazla olduğunu gösterdi. Takımının zirvede olmasında çok büyük payı var.

8-ENDER MARANGOZ (Ödemiş Bld.): Lige hem takımı hem de kendisi sıkıntılı başladı. Ama devrenin son 4 maçında İzmir ekibi 12 puan alırken Ender’de attığı gollerle büyük katkı sağladı.

9-HIZIR AYAZ (Uşak İl Özel İdaresispor): Attığı 7 golün yanı sıra oynadığı oyunla da rakipleri çok zorladı. Grubun tecrübeli golcüsü ilk yarıda üzerine düşeni fazlasıyla yaptı.

10-VELİ ÖZDEMİR (Y.Salihli Bld.): Tecrübeli futbolcu dibe vuran Salihli’yi ayağa kaldırdı. Gelir gelmez katkı sağlamaya başladı ve puanlar kazandırdı. Salihli hedefin uzağında kalsa da Veli hep alkışlandı.

11-GÖKHAN ÖZTÜRK (Ödemiş Bld.): Genç oyuncu takımı adına kritik goller atarken 3 Kütahya takımının da ağlarını sarsmayı başardı. Uzaktan attığı etkili şutlarla adından söz ettirdi.

                                                                                      ---RIDVAN43----
 

Çarşamba, 30 Kasım 2011 23:47 tarihinde güncellendi
 

ZİYARETÇİ SAYACI

BUGÜN785
DÜN2039
BU HAFTA11542
BU AY37546
TOPLAM5154040

jbc vcounter

Şu An Kaç Kişiyiz

Şu anda 67 ziyaretçi çevrimiçi
Powered by ArtTree

İletişim